Corona-updates

Beste FootFunners,

Wegens de constant veranderende ontwikkelingen van het coronavirus besloten we om al het nieuws omtrent de voetbalstages te bundelen in deze pagina. Op deze manier hopen we jullie zo goed mogelijk op te hoogte te houden van mogelijke wijzigingen.

29 maart: #stayathomechallenge 

Het moet niet altijd slecht nieuws zijn. Wegens het cancellen van de paasstages zochten we een andere manier om jullie van thuis uit aan het werk te zetten. De challenge is eenvoudig, namelijk een rol wc-papier zoveel mogelijk hooghouden (jongleren). Het kan je 50 euro korting op een binnenlandse stage naar keuze opleveren. Voor meer info surf naar onze Facebook-pagina of Instagram-kanaal. Veel succes!

18 maart: Paasstages

Zonet werd door de federale regering beslist om "alle jeugdactiviteiten en kampen niet te laten doorgaan tijdens de paasvakantie". Daaronder vallen dus ook onze paasstages in Drongen (6-10 april), Aalter (6-10 april) en Lovendegem (13-17 april). De reeds ingeschreven deelnemers worden via mail vandaag nog op de hoogte gebracht. Indien het inschrijvingsgeld reeds gestort werd zal dit teruggestuurd worden. We hopen elkaar snel terug te kunnen zien na deze barre tijden. Blijf in tussentijd wel bewegen, FootFunners!

16 maart: VERONA-update

We hebben contact opgenomen met het hotel om te vragen naar de situatie in Villafranca di Verona. Ze konden ons, en hopelijk ook jullie, geruststellen. "De situatie hier is niet zo ernstig. We hopen allemaal dat het snel gedaan is, zodat we klaar kunnen staan als jullie deze zomer hier verblijven. We houden jullie zoveel mogelijk op de hoogte." 

15 maart: Paasstages

We begrijpen dat er veel vragen zijn of de paasstages in Drongen, Aalter en Lovendegem doorgaan. Wij volgen de afspraken die gemaakt worden bij de Belgische Voetbalbond op. Dat wil zeggen dat de stages van de paasvakantie voorlopig doorgaan, aangezien het verbod slechts geldt tot eind maart! Indien er een verlenging van het verbod zou optreden en we genoodzaakt zijn van de stages de annuleren, zullen we het inschrijvingsgeld terugstorten. We raden voorlopig wel aan om in te schrijven via onze website, maar nog niet te betalen in afwachting van de situatie omtrent het coronavirus.

Onze sponsors

FootFun

0496 85 20 27

Acaciastraat 2
9920 Lovendegem