Sponsors

Fulltime Sport: Deze sportkledingwinkel in Gent is the place to be voor de aankoop van uw voetbalschoenen! Spelers van eersteklasseploeg KAA Gent komen er dan ook geregeld over de vloer, al kan je ook online bestellen via hen site. Deze Gentse voetbalspecialist verzorgt ons dan ook van kwaliteitsvol trainingsmateriaal en dito kledij! 

Schoonheidsinstituut Jelinka: Dit schoonheidsinstituut in Lovendegem is ideaal om eens in de watten te worden gelegd. Bij Jelinka kan u onder andere genieten van een voetenverzorging of de nagels laten doen. Ook kan u er een cadeaubon bestellen om iemand anders een plezier te gunnen.

Autocars Strobbe: Bij autocars Strobbe zit je safe! Zelf zijn we al meer dan drie keer comfortabel naar Italië kunnen reizen met hun bussen en betrouwbare chauffeurs. Dit transportbedrijf uit het Lovendegemse is dus al wat gewend. Perfect voor vervoer in groep!

Credofin: Geen betere verzekering dan die van Credofin! Als vzw kan je niet genoeg verzekerd zijn en dat is dankzij de sterke samenwerking met Credofin ook mogelijk. Daarnaast hebben ze ook een AXA bankagentschap. Ga met je vragen zeker eens langs in hun kantoor aan Molendreef 13 te Lovendegem, want zij weten daar wel raad mee.

Verzekeringen De Meyer: Als particulier, zelfstandige of gewoon als ondernemer: Bij Groep De Meyer vindt u de service voor al uw behoeften. Ook wij bij FootFun hebben die daar gevonden. Zo kunnen wij alle FootFunners verzekeren tijdens de actieve en leerrijke stages/trainingen.

Wijnhuis Vins de la lune: Na inspanning volgt ontspanning, en waar kan je dat beter doen dan bij Wijhuis Vins de la lune in Vinderhoute? In de Brugstraat nummer 1 kan je terecht voor wijndegustaties van de lekkerste orde. Nog niet overtuigd? Dan kan je de wijn ook gewoon bestellen!

Toyota cars: Zonder wagen kan je uiteraard geen stages geven op verschillende locaties. Ook jullie komen de FootFunners vaak brengen naar onze stages met behulp van de auto. Toyota is daarin onze steevaste partner en zorgt ervoor dat materiaal en versnaperingen overal kunnen meereizen.

Weidel Tours: Weidel Tours uit Sleidinge beschikt na de overname van De Durme reizen uit Lokeren over een zeer jong wagenpark van 20 voertuigen met capaciteiten van 8 tot 90 personen. Bij Weidel tours kan u naast personenvervoer ook terecht voor all-in één- of meerdaagse busreizen, cruises, fiets- en skireizen.

Ives Penninck: Het bedrijf van Ives Penninck is er één die zich ontplooit op vele fronten. Zo kan je er terecht voor aanleg van elektriciteit, centrale verwarming en sanitair alsook onderhoud. Een team dat steeds voor u klaar staat, wat je zeker kan gebruiken bij deze noodzaken.

 

Onze sponsors

FootFun

0496 85 20 27

Acaciastraat 2
9920 Lovendegem